Ostrichoo - De voordelen van onze e-bikes

Bezoek onze e-bike website.

Bezoek onze medische website.

Zeno
Producten
Accessoires
Support
Over ons
Winkels

De voordelen van onze e-bikesWaarom zou je een e-bike bij Ostrichoo kopen? We zetten onze sterke punten even voor je op een rijtje:


Laadtijd van 30

minuten

Onze topkwaliteit e-bikes zijn uitgerust met de unieke supercondensator technologie waardoor ze in slechts 30 minuten volledig opgeladen zijn en dat is de snelste laadtijd van alle e-bikes die er momenteel op de markt zijn. Je kan er letterlijk op wachten. Met een actieradius van 60 km en gemiddeld 40km zijn onze elektrische fietsen de perfecte vervoersmiddel voor naar werk of school.

Ben je gisteravond vergeten de accu op te laden en moet je naar je werk? Geen probleem. Terwijl jij je klaarmaakt om te vertrekken met een frisse douche en een stevig ontbijt, wordt de accu van jouw Ostrichoo e-bike razendsnel opgeladen. Als je klaar bent om te vertrekken staat jouw e-bike voor je klaar voor een probleemloze rit naar je eindbestemming voor vandaag.

De beste supercondensators voor supersnelle laadtijd

Ostrichoo e-bikes maken gebruik van supercondensators, die hebben duidelijk voordelen boven een gewone lithium batterij. De belangrijkste pluspunten:

●     Supersnelle laadtijd van slechts 30 minuten

●     Dubbele levensduur ten opzichte van lithium-ion batterijen

●     Uitstekend bestand tegen kou en warmte (-20°C tot 65°C)

●     Brandgevaar is tot een minimum beperkt (andere manier van energie opslaan)

● Milieuvriendelijker en veiliger (bevat geen zware metalen)

Je e-bike wordt geleverd met een supercharger, een speciale oplader die de accu optimaal en in recordtijd oplaadt.


Een duurzame e-bike

Koop je een Ostrichoo e-bike dan kies je voor duurzaamheid en veiligheid. Op een e-bike moet je kunnen vertrouwen, die mag je niet in de steek laten en ook niet plots in brand vliegen. Ook daarom kies je voor dit Nederlandse product van topkwaliteit.

De Ostrichoo e-bike is ontwikkeld in Nederland, het fietsland bij uitstek. Wij Nederlanders weten hoe we fietsen zo duurzaam en functioneel mogelijk moeten maken. Terug naar de basis, dat is waar het bij onze scherp geprijsde e-bike om gaat. Onze klanten moeten op hun bike kunnen vertrouwen, zonder dat deze om de haverklap defect in de schuur staat. Daarom geven we voor de Ostrichoo e-bike de voorkeur aan functionele degelijkheid wat deze elektrische fiets maakt tot wat hij is: een betrouwbaar vervoermiddel voor dagelijks gebruik.

4 jaar garantie op de supercondensator

Omdat we bij Ostrichoo het volste vertrouwen hebben in onze producten geven we je als enige op de e-bike markt 4 jaar garantie op de accu. Wij gebruiken voor onze Ostrichoo e-bikes een supercondensator die niet alleen razendsnel oplaadt maar ook nog eens twee keer zo lang mee gaat als een gemiddelde batterij (in levensduur). Omdat een supercondensator de energie heel anders opslaat dan gebruikelijke lithium-ion batterijen, wordt deze ook nooit warm bij gebruik en bevat deze geen zware metalen zoals Kobalt en Nikkel. Hierdoor zijn onze e-bikes veiliger én milieuvriendelijker! 


Krachtige achtermotor

De krachtige achtermotor zorgt voor veel meer rijplezier, zeker voor de sportieve rijders. Zoef op je Ostrichoo e-bike in recordtijd en zonder enige inspanning dagelijks naar je werk en kom relaxt aan op je eindbestemming.

Efficiënte achtermotor

De eigen fabricage achtermotor is een echte topper voor onze bikes. Wij zijn er dan ook trots op dat we deze krachtpatser op onze e-bikes kunnen monteren. Onze achtermotor is vele malen efficiënter dan een voor- of middenmotor. Deze betrouwbare achtermotor zorgt ervoor dat je snel optrekt en zonder inspanning heuvels en bruggen beklimt. Je hebt de mogelijkheid om volledig elektrisch te fietsen, de kans dat je bezweet op je werk aankomt van het tegen de Nederlandse wind in fietsen wordt dus aanzienlijk kleiner.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws: